Stacks Image 11886
Telefoon:
+31 (0) 6 42 57 60 08
Wat kan ik voor u doen?
Op basis van jarenlange ervaring binnen met name de domeinen HR en IT kan ik u uitermate effectief ondersteunen bij de uitdagingen die u ondervindt binnen uw organisatie. Zoals bijvoorbeeld:

(Klik op de headers voor meer/minder details)

Over Shared Views

Shared Views is een eenmanszaak waarmee ik mijn diensten aanbied. Waarom de naam "Shared Views"? Twee belangrijke redenen - allereerst omdat het belang van het voor ogen hebben van hetzelfde doel door de belangrijkste stakeholders een fundamentele basis is voor succes en daarom een belangrijk onderdeel van mijn aanpak is - bruggen bouwen - samen succesvol zijn.
Ten tweede wil ik nadrukkelijk mijn jarenlange ervaring delen binnen iedere opdracht om daarmee weer succesvol te zijn en anderen beter te laten worden.

Over Rik Welter

Na een start en kortstondige periode als traditionele IT' er met name succesvol geweest in het verbinden van bedrijfsdoelstellingen, - processen, met IT als effectief hulpmiddel. Met name in project en programma management posities. Aanvullend veel ervaring met het vorm geven van en leiding geven aan organisatie veranderingen binnen IT en Human Resources. Via mijn LinkedIn profiel onder aan de pagina heeft u toegang tot meer gedetailleerde werkervaring.
Specifieke resultaten in het (recente) verleden:
ING
Stacks Image 11553
Als Programma Manager succesvol de transformatie naar een nieuw HR systemen platform rond Workday uitgevoerd.
De complexiteit van de transformatie werd onderstreept doordat er binnen het programma naast het nieuwe Workday systeem (nagenoeg alle functionaliteit) ook een nieuw payroll systeem rond EuHReka is opgeleverd

Kenmerken: Ambitie, Durf, Focus, Samenwerking
VU Amsterdam
Stacks Image 11567
Als Project Portfolio Manager succesvol de tools en processen geïmplementeerd waarmee het college van bestuur en de overige senior managers sturing konden geven aan hun verbeterprogramma voor de bedrijfsvoering.

Als projectmanagers sturing gegeven aan de commissie verantwoordelijk voor de reorganisatie van een van de grote faculteiten.

Kenmerken: Verandering, Onderhandeling, Transparantie
Heineken
Stacks Image 11709
Als projectmanager namens Lumesse Nederland verantwoordelijk voor de succesvolle oplevering van het talent management systeem ETWeb voor Heineken International.

Kenmerken: Focus, Samenwerking, Creativiteit
RBS
Stacks Image 11921
Als senior engagement manager verantwoordelijk voor de transformatie van de bestaande RBS HR systemen naar een wereldwijd standaard platform. Ook hier op basis van een ver doorgevoerde standaardisatie, shared HR services en het self service concept voor managers en medewerkers.

Kenmerken: Ambitie, Wereldwijd, Samenwerking
ABN Amro
Stacks Image 11859
Als senior manager leiding gegeven aan de afdeling verantwoordelijk voor de wereldwijde ABN Amro HR systemen (Peoplesoft based). Zowel voor het beheer, als het transformatie programma naar een wereldwijd shared services en self service model.

Als programma manager verantwoordelijk voor de implementatie van Shared Services units, o.a. in Azië (Mumbai India).

Kenmerken: Ambitie, Durf, Innovatie, Wereldwijd

Interesse?

Indien u op basis van bovenstaande informatie interesse heeft gekregen, en benieuwd bent wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.
Dat kan telefonisch, via mail, of door het direct sturen van een bericht vanuit deze pagina.
Alleen een opmerking plaatsen of een vraag stellen kan natuurlijk ook.

Contact

Phone:
+31 (0)642576008
LinkedIn:

Stuur direct een bericht

? Om misbruik tegen te gaan vragen we u het getal zoals in blauw staat weergegeven in te voeren. Daarmee voorkomen we het misbruik door zogenaamde robots. Dank voor de moeite.
Voer het blauwe getal in
Autoreply
From
Subject
HTML Body